Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO EKONOMİ BAKANLIĞI İLETİŞİM NOKTALARI PROGRAMINA KATILIM SAĞLADI.

  • 21.11.2017
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ekonomi Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktaları Eğitim Programı tamamlandı.

Adı geçen eğitim programına odamızı temsilen Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Muamelat Memuru Süleyman Kocaağa katıldılar.

Ekonomi Bakanlığı Konferans Salonunda 15 / 17 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programı sırasında bizzat Ekonomi Bakanlığı ilgili Daire Başkanlıkları tarafından yapılan sunumlarda Ekonomi Bakanlığı Vizyonu başta olmak üzere aşağıda ana başlıklar halinde verilen firmalara kullandırılan devlet destekleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Ekonomi Bakanlığı Vizyonu, Mal ve Hizmet İhracatına Sağlanan Destekler, Yatırım Teşvikleri, Serbest Bölgelerde Sağlanan Avantajlar, Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri, Vergi Resim ve Harç İstisnası Uygulamaları, İthalat Politikaları ve Ürün Güvenliği ile ilgili uygulamalar Ekonomi Bakanlığı üst düzey yöneticileri tarafından aktarıldı.

Eğitim programı sonrasında odamıza kayıtlı mevcut yatırımı olan, yatırımını genişletmek isteyen ve veya sıfırdan yeni yatırım yapacak olan firmalar ile yine yurt dışı pazarlara açılmak isteyen, ürünlerini satmak isteyen, pazarını çeşitlendirmek ve genişletmek isteyen, ihraç ürünlerinden çeşitli destekler almak isteyen ihracatçı firmalarımıza da uygulanabilecek geniş kapsamlı türlü Devlet Destekleri konusunda detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı Sayın İbrahim Şenel eğitim programı sonrasında tüm katılımcılara tek tek Ekonomi Bakanlığı tarafından hazırlanan sertifikalarını takdim ettiler.

Aşağıda ana başlıklar halinde verilen devlet desteklerine ilişkin İhtiyaç duyan tüm üyelerimizin detay bilgi ve Ekonomi Bakanlığı ile irtibat sağlamak üzere odamız ile iletişime geçmeleri önemle hatırlatılır.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

17.11.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO EKONOMİ BAKANLIĞI  İLETİŞİM NOKTALARI PROGRAMINA KATILIM SAĞLADI.
  • BOZÜYÜK TSO EKONOMİ BAKANLIĞI  İLETİŞİM NOKTALARI PROGRAMINA KATILIM SAĞLADI.
  • BOZÜYÜK TSO EKONOMİ BAKANLIĞI  İLETİŞİM NOKTALARI PROGRAMINA KATILIM SAĞLADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç