Haber Arşivi

MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILIM SAĞLADIK.

  • 18.12.2017
  • bozuyuktso

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB tarafından düzenlenen "İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni"ne Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri katıldı.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmasına, kalp krizi nedeniyle vefat eden İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'a Allah'tan rahmet dileyerek başladı. Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefi yüksek koyduktan sonra kendilerine düşenin de çalışmak olduğunu vurguladı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Çok şükür hep birlikte, bir yıl boyunca büyük bir gayret gösterdik. Bu salonda iş dünyasının tüm paydaşları var. Allah emeğimizi zayi etmedi, bereketini de verdi. Böylece istihdamda tar ihi bir başarı ortaya çıktı." diye konuştu. 

Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak istihdam konusunda "Bu iş olur" sloganıyla ulusal bir kampanya başlattıklarını hatırlatarak, bu seferberliğin milyonlarca insana iş ve aş sağladığını bildirdi.

"Oda ve borsa camiası olarak Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Sadece istihdamda değil, finansmanda ve girdi maliyetlerinin azaltılmasında da pek çok reformu hayata geçiren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize de teşekkür ediyorum. İş dünyası olarak ülkemize ve kendimize artık daha fazla güveniyoruz, cesaretle adım atıyoruz." Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstihdam Şurası'nda yaptığı konuşmada şubat ayında başlattıkları istihdam seferberliğine katılan iş dünyasına şükranlarını sundu. 

Erdoğan, seferberlik kapsamında 2017 yılından şu ana kadar 1,5 milyon kişiye ilave istihdam sağlanmasının Türkiye için bir rekor olduğuna işaret ederek, "Türkiye'nin geleceği ile ilgili kriz tellallığı yapanlara vereceğimiz en güzel cevap işte bu tür gelişmelerdir. Ülkemizin üçüncü çeyrekte yüzde 11,1 oranında büyümesine dudak bükenlerin elde ettiğimiz 1,5 milyon kişilik ilave istihdamı takdir etmelerini elbette beklemiyoruz. Sadece gölge etmesinler, ayağımıza bağ olmasınlar, vaktimizi boşa harcamasınlar yeter, başka ihsan istemeyiz. Biz milletimizle, iş dünyamızla, esnafımızla, sanatkarımızla, çalışanlarımızla el ele verir Allah'ın izniyle önümüzdeki tüm engelleri aşarak hedeflerimize ulaşırız." diye konuştu.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

14.12.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILIM SAĞLADIK.
  • MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILIM SAĞLADIK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç