Haber Arşivi

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MERKEZ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRÜ SN. DR. FAHRETTİN POYRAZ ZİYARETİMİZ

  • 18.12.2017
  • bozuyuktso

AK Parti’nin eski Bilecik Milletvekili Sn. Dr. Fahrettin Poyraz Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

22-23-24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekilliği yapan Fahrettin Poyraz’a yeni görevi için Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ziyarette bulundu.

Ziyarete Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hakan Bakıcı, Sayman Üye Veli Çelik Yönetim Kurulu Üyeleri Mete Ayaz, Ali Osman Türk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katılım sağladı.

Poyraz ziyaret sebebi ile memnuniyetini bildirirken “Bazı şeyleri biz isteriz, bazı şeyler bizim irademiz dışında gelişir. Görevler tevdi edilir, bazen alınır. Önemli olan niyeti halis tutup istikamet üzeri olabilmek. Hepimiz bürokrat olarak bir görevimiz var ama eminim ki aynı zamanda bu millete, ülkeye karşı sorumluluklarımız var. Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği’ni konuşuyorsak olayın mahiyeti çok daha büyük oluyor. Türkiye’de en önemli kurumlardan birisi de tarım kredi kooperatifleri ve ona bağlı kurum ve kuruluşlardır. Bunun farkında olmamız lazım. Eğer Türkiye dimdik ayakta olacaksa bir kere gıda güvenliği konusunda güçlü olmak zorunda, kendi kendine yetmek zorunda. Bu sistemi işletir vaziyette tutmak zorunda. Dedi.

Karşılıklı sohbet sonrasında Yöneticilerimizin Plaket takdimi ile programa son verildi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

14.12.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MERKEZ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRÜ SN. DR. FAHRETTİN POYRAZ ZİYARETİMİZ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç