ANTALYA TİCARET BORSASI (ATB) BAŞKANI ALİ ÇANDIR’IN BİLECİK ZİYARETİ

• 18.12.2017

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır 2. si düzenlenen ''Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu'nda Bilecik’te Yöresel Ürünler-El Sanatları konulu programa konuşmacı olarak katılmasının ardından Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

TSO Başkanı Mefail Ateş ve Meclis Başkanı Hakkı Aynur ile Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, TSO yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan ATB Başkanı Çandır daha sonra oda yöneticileri ile bir süre sohbet ederek, odanın çalışmaları ve Coğrafi işaret başvurusunda bulunulan yöresel ürünler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin sonunda karşılıklı Yöresel Ürünler ve hediyeler takdim edildi.

15.12.2017

• ANTALYA TİCARET BORSASI (ATB) BAŞKANI  ALİ ÇANDIR’IN BİLECİK ZİYARETİ