BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ VERGİ DAİRESİ YENİ HİZMET BİNASINI ZİYARET ETTİ.

• 27.12.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri İlçemizde yeni hizmet binasında faaliyete başlayan Vergi Dairesini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki Odamız Yöneticilerini Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar karşıladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar yeni hizmet binaları için Mükelleflerin rahatlığına göre dizayn edildiği ve kimsenin ayakta kalmayacağı şekilde tasarlandığını vurguladı.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Oda Yöneticilerimizin binayı gezmesi ve günün anısına hep birlikte resim çekinilmesi ile programa son verildi.

27.12.2017

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ VERGİ DAİRESİ YENİ HİZMET BİNASINI ZİYARET ETTİ.