BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ GARNİZON KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ.

• 27.12.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bozüyük’e Garnizon Komutanı olarak atanan Bkm. Yzb. Murat Günhan’ı ziyaret etti.

Bozüyük Garnizon Komutanlığında gerçekleşen ziyarette, Garnizon Komutanı Bkm.Yzb. Murat Günhan, Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki heyeti ağırlarken duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yzb. Günhan Garnizon Komutanlığının genel durumu ve çalışmaları hakkında Oda Yöneticilerine bilgiler aktardı.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise Bozüyük’ün ekonomisi hakkında genel olarak bilgiler verdi.

Karşılıklı sohbetin ardından ziyarete son veridi.

27.12.2017

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ GARNİZON KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ.