Haber Arşivi

MİLLETVEKİLLERİMİZE ODAMIZ YÖNETİCİLERİNDEN ZİYARET

  • 09.02.2018
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz Ankara’da Milletvekillerimizi makamlarında ziyaret etti.

 

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mete Ayaz, Ali Osman Türk, Meclis Başkan Yardımcısı Garip Öge, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Osman Çetin, A.Murat Köftecioğlu, Mehmet Karaçalı , Hüseyin Elmas, Mustafa Öztürk Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Muamelat Memuru Murat Gürkan  Milletvekillerimiz Sayın Halil Eldemir, ve TBMM Başkan Vekili Sayın Yaşar Tüzün’ü makamlarında ziyaret ederek hem bölgemiz hakkında görüşmeler yaptı hem de Sayın Yaşar Tüzün’e TBMM Başkanvekilliği görevinde başarılar diledi.

 

Yapılan görüşmeler sırasında..,

 

 

TBMM Başkan Vekili Yaşar TÜZÜN

 

Ziyaret sebebi ile duyulan memnuniyetini belirten Sayın Tüzün göreve gelme sürecini odamız yöneticileri ile paylaştı.

 

Bölgemiz sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Lojistik Köy ve Gümrük Müdürlüğü’nün takibini yaptığını belirten Sayın Tüzün Sayın Bakanımızla da ara ara görüştüğünde konuyu dile getirdiğini belirtti.

 

Milletvekili Halil ELDEMİR ;

 

Odamız Yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Buğra Levent:  Milli istihdam seferberliğine Bilecik olarak 1.1 oranında bir katkı sağladıklarını ve bu katkıdaki en büyük payında Bozüyük sanayicisine ait olduğunu ifade etti. Lojistik Köy projesiyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde Bozüyük Sanayicisinin bilgilendirilmesi amacıyla bir toplantı yapılacağını belirtti.

 

Bu anlamda yakın zamanda Valimiz ve Milletvekillerimiz ile birlikte bölgemiz ekonomisi ve sanayisi ile genel sorunların birlikte görüşülebileceği bir ortak toplantı organize etmek isteriz şeklinde konuştu.  

 

ELDEMİR;

Yapılacak olan toplantı ve organizasyonlara katılım sağlamak istediğini Bilecik ve Bozüyük için daha fazla ne yapabiliriz konusunda gerçekleşecek olan toplantılarda çalışmalar yapmak bizlerin elbette görevi şeklinde konuştu.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

 08.02.2018

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • MİLLETVEKİLLERİMİZE  ODAMIZ YÖNETİCİLERİNDEN ZİYARET
  • MİLLETVEKİLLERİMİZE  ODAMIZ YÖNETİCİLERİNDEN ZİYARET

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç