• 01.03.2018

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Sayın Mahmut Bıçakcı, Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

HSYK’nın Ocak ayı kararnamesi ile Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Bıçakcı, Odamız Yöneticilerinin ziyareti sonrasında nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı ,Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile birlikte Oda Yöneticilerimiz ile bir süre sohbet etti.

Odamız Yöneticileri ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirtirken Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Cumhuriyet Başsavcımıza Odamızı ziyaretleri anısına Metristepe Plaketi takdim eden Yöneticilerimiz nazik ziyareti için teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

28.02.2018

• BOZÜYÜK CUMHURİYET BAŞSAVCISI MAHMUT BIÇAKCI ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.