• 16.03.2018

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Oda Üyelerine Yönelik Devlet Destekleri ve Teşvikler ile İlgili Düzenlemeler, Odamız Faaliyetleri Genel Tanıtımı ve BEBKA Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Bozüyük Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Programa Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner İl ve İlçe Daire Müdürleri Bebka Temsilcileri Oda Yöneticilerimiz ve çok sayıda işadamı katılım sağladı.

Program fuaye alanında kokteyl ile başladı. Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ın teşrifleri ile birlikte başlayan programda Odamız  Faaliyetleri, İlçemiz ve Bölgemiz Ekonomisi ve tarihçesi ile yatırım imkanlarının ve mevcut projelerinin anlatıldığı Kısa Tanıtım Filmi izlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Oda Faaliyetleri, Devlet destekleri ve teşvikler hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra BEBKA Bilecik temsilcimiz Fatih Aydın Oda üyelerimize yönelik Kalkınma Ajansı destekleri hakkında sunum gerçekleştirdi.

Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ise yaptığı konuşmasında, düzenlenen toplantı ve sunumlar için Odamız Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, Bozüyük’ü Bozüyük yapan önemli değerlerden biriside buradaki gelişmiş sanayi ve ticaret ağıdır, bugün her geçen gün artması ve büyümesi sizin sayenizdedir, bu vesile ile uğraşlarınız ve katkılarınız için teşekkür ediyorum dedi.

Toplantıda son olarak genel değerlendirmelerde bulunan Bilecik Valimiz Tahir Büyükakın, Bilecik ticari ve sanayi anlamında yükselişe geçmek üzere olan bir uçak gibi ve Bozüyük’te bu uçağın gücünü sağlayan motoru vazifesinde, bugün düzenlenen toplantıda görmüş olduğumuz şu ki İlimiz büyümeye gelişmeye devam edecek, konumu ile barındırdığı potansiyeli sonuna kadar kullanacak ve gelişen Türkiye’nin yüz akı olacaktır.dedi.

Program sonunda Oda Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bilecik Valimiz Sayın Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanımız Fatih Bakıcıya günün anısına destek ve katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.

15.03.2018 BOZÜYÜK

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODA FAALİYETLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ TANITIM TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.