Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO BEŞ YILDIZLI HİZMET AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ.

  • 29.03.2018
  • bozuyuktso

13. Dönem’de Akredite olan 18 oda/borsa ve 2 şube ile belge yenileme denetimleri tamamlanan 96 oda/borsaya, Akreditasyon Sertifikaları TOBB Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.​

 

7. dönem Akredite Oda olan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’da yenilenen Akreditasyon Belgesini  Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki heyete TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından teslim edildi.

 

Tören, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.

 

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında hayatını kaybeden şehitlere rahmet dileyerek konuşmasına başlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, nefes kredisini Cumartesi günü İzmir'de açıklayacağını ifade ederek, "Pazartesi gününden itibaren, düşük faizli imkanları üyelerimize kullandıracağız" şeklinde konuştu. 

 

15 Nisan'a kadar Türkiye genelindeki oda ve borsa seçimlerinin yüzde 99'nun biteceğini, her dönemin bir başarı hikayesi olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti: "Sizin döneminizdeki başarı hikayenizden biri de bugün verilen akreditasyon çalışmalarıdır. TOBB Başkanı olduğum dönemde odalar ve borsalar birliği camiasında bir kalite ve müşteri odaklı kalite anlayışı yoktu. Biz de dünyadaki en tecrübeli olan İngiltere Odalar Birliği ile görüştük ve buraya gelip bizi eğitti. Eğitimler sayesinde biz de akreditasyon veren bir kurum haline geldik. İlk önce kendimizi disipline ettik. Sonra ülke geneline yaymaya başladık bu eğitimleri. 2002 itibariyle bir tane proje yazabilen odam yoktu benim. Dil bilen oda sayım beşti. Bugün çok şükür oda ve borsalarımız 800 milyar liralık proje yaptı."   

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de "Odalar ve borsalar sayesinde şirket kuruluşlarının tamamı ticaret sicilleri tarafından gerçekleştirilecek. Odalarımız, borsalarımız güçlü, biz eskisinden çok daha iyi olacağız ve pozitif yansımalarını göreceğiz" dedi. 

 

Tüfenkci, oda başkanlarının, o ilin akil insanları olduklarını ve hayırlı hizmetler yaptıklarını dile getirerek, odaların önemine değindi.

 

Devlet ile vatandaş arasında mesafe olmaması gerektiğini kaydeden Tüfenkci, "Bizler bu hizmetleri odalarımız, borsalarımız aracılığı ile yapıyoruz. Odalarımız olarak sizler bugüne kadar bu hizmetleri başarıyla yürüttüğünüz. Bu fuarların katılımcıları sizlerin üyeleri, ticaret odalarımız üyelerine faydalı olamayacaksa hangi alanda faydalı olacak" ifadesini kullandı.

 

Yapılan işlerin doğrudan istihdamı arttırmak için olduğunu belirten Tüfenkci, "Yabancı yatırımcıları teşvik etmek adına projeler hayata geçirdik. Ayrıca odalar ve borsalar sayesinde şirket kuruluşlarının tamamı ticaret sicilleri tarafından gerçekleştirilecek. Odalarımız, borsalarımız güçlü, biz eskisinden çok daha iyi olacağız ve pozitif yansımalarını göreceğiz" diye konuştu. 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

                                                                       Saygılarımızla..,

  28.03.2018
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO BEŞ YILDIZLI HİZMET AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ.
  • BOZÜYÜK TSO BEŞ YILDIZLI HİZMET AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ.
  • BOZÜYÜK TSO BEŞ YILDIZLI HİZMET AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç