BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI TEŞEKKÜR MESAJI

• 16.04.2018

05 Nisan 2018 Perşembe günü yapılan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde üyelerimizin verdiği destekle seçimi kazanmış bulunuyoruz.

Odamızın seçimlerinin sükunetle ve samimiyetle büyük coşku içinde ve üyelerimizin hür iradesi ile oy kullanma işlemlerinin gerçekleşmesinde başta Sayın Kaymakamız, İlçe Emniyet Müdürümüz, dışarıda bekleyenler için uygun ortamın yaratılmasında katkılarından dolayı Sayın Belediye Başkanımız, İlçe Seçim Kurulu Başkanımız ve Sandık Kurulunda Görevli Memur arkadaşlarımıza teşekkür eder en kalbi duygularımızı sunarız.

Seçim çalışmalarımız süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen ziyaretlerimiz boyunca gösterdikleri nezaket ve misafirperverlik için bizlere destek olan veya olmayan Tüm Üyelerimize Teşekkür Ederiz.

16.04.2018

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI TEŞEKKÜR MESAJI