BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT’İN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

• 19.05.2018

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ,19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Buğra Levent; 19 Mayıs 1919’un 99. Yıldönümünü kutladığımız bugünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Gençlerimiz, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk, gençliğe olan güvenini, “bütün ümidim gençliktedir” sözüyle de beklentilerini dile getirmiştir.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, Başta Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın Kahramanlarını, Şehit ve Gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.dedi.

19.05.2018

• BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT’İN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI