KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİ DEĞİŞİKLİĞİ HK

• 01.06.2018

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 31.05.2018 tarih ve 8359 sayısı ile tarafımıza ilettiği yazıda

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 25.05.2018 tarihli ve 30431 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile 08.01.2018 tarihinde yayımlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin bazı maddelerinde değişiklikler yapıldığı bildirilmiştir.

Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.

Ayrıca ilgili Bakanlık tarafından Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde gerçekleştirilen diğer değişikliklere ilişkin karşılaştırmalı tabloya aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.

Link : https://www.tobb.org.tr//TIRveATAKarnesi/Sayfalar/KMevzuat.php

Bilgilerinize sunulur.