• 06.07.2018

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 29.06.2018 tarih ve 9966 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) tarafından 6-8 Kasım 2018 tarihleri arasında Umman-Maskat'ta 70. IRU Dünya Kongresi düzenleneceği bildirilmiştir.

Bu kapsamda, lojistik, yolcu ve yük taşımacılığı ve bilgi teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren ülkemiz firmalarının dünya çapında bilinirliklerini ve rekabet güçlerini arttırarak, küresel düzeyde kamu ve özel sektör paydaşları ile bir araya gelme fırsatında yararlanmaları amacıyla çeşitli sponsorluk paketlerine ekteki yazı ile ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI BİRLİĞİ (IRU) DÜNYA KONGRESİ SPONSORLUK BROŞÜRÜ