ABD NİN İRAN POLİTİKASI VE İRAN YAPTIRIMLARI HAKKINDA TOPLANTI

• 16.07.2018

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 13.07.2018 tarih ve 10749 sayısı ile odamıza ilettiği yazıda,

Birliğimiz ve ABD Ankara Büyükelçiliği ve ABD Ticaret Odası işbirliğinde 19 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 18:30 da TOBB İkiz Kuleler'de ABD Hazine ve Dışileri Bakanlığı yetkililerinin katılımı ile çalışma yemeği düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu çalışma yemeğinde ABD Hazine Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından ABD'nin İRan politikası ve İran yaptırımları hakkında bilgiler verilmesi öngörülmektedir.

Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.

Söz konusu toplantıya katılım sağlamak isteyen üyelerimizin 17 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar ekte bulunan formu eksiksiz olarak doldurup iran@tobb.org.tr - sanayiodasi11@gmail.com  adreslerine e posta göndermeleri ayrıca odamız 0 228 314 29 21 - 22 nolu telefonlara katılım bilgisi verilmesi için bilgilerinize sunulur.

• ABD NİN İRAN POLİTİKASI VE İRAN YAPTIRIMLARI HAKKINDA TOPLANTI