Haber Arşivi

BOZÜYÜK’TE KURTULUŞUN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

  • 04.09.2018
  • bozuyuktso

 Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Konuşmasına “Ülkemizin her köşesi bugünlerde ayrı bir heyecan içinde. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı ülke olarak kutladığımız bu günler, aynı zamanda ilçe ve illerimizin de düşman işgalinden kurtulduğu günler. Bugün güzel ilçemiz, Bozüyük’ümüz de bayram var. Yerel kurtuluş günümüz olan 4 Eylül’ü hep birlikte idrak ediyoruz. Dağımıza, kayamıza, toprağımıza al kanlarıyla nice destan yazmış ecdadımızı yad ediyor, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Hasan Yaman, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıcakçı, Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. Murat Günhan, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli,Odamız Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile Oda Yöneticilerimiz ve siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğrenciler, Şehit ve Gazi aileleri, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

04.09.2018

BOZÜYÜK

                                                                                                             TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK’TE KURTULUŞUN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
  • BOZÜYÜK’TE KURTULUŞUN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç