Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ORGANİZASYONUNDA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU DÜZENLENDİ.

  • 20.09.2018
  • bozuyuktso

         Odamız organizasyonu ve mali desteği ile  yürütülen  Girişimcilik Kurslarımızın 17  Eylül 2018 tarihinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda başladı. 4 gün ve 32 saat süren program 20 Eylül 2018 tarihine kadar devam etti. 

Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT:

Günümüzde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en büyük ekonomik sorunların başında yeni iş alanlarının yaratılması ekonominin büyütülmesi ve istihdam imkanlarının arttırılması gerekiyor.

Bu sebeple bizler de oda olarak ekonomik gelişime katkı yeni iş imkanlarının yaratılması ve iş fikri olan insanlarımızın bu fikirlerini hayata geçirebilmeleri konusunda onlara destek olmaya çalışıyoruz.

Bu çabamızın ilk adımında da bu kursta dersini aldığınız girişimcilik eğitimi yatıyor.

Bu eğitimden sonra KOSGEB e sunacağınız projeler ile iş fikirlerinizi hayata geçirme imkanı bulabileceksiniz.

Bu kurslarımız sonrasında 450 kişi sertifika sahibi oldular .

Bunların içerisinden yaklaşık 15 işletme KOSGEB desteklerinden faydalanarak işyerlerini açtılar ve şu anda da bu işletmelerde toplamda 50 kişi civarında istihdam imkanı yaratılmış bulunuyor.

Bizim en büyük gururumuz ve mutluluk kaynağımız bu yeni açılan işletmeler ve bu işletmelerde iş yapan insanlarımız oluyor.

Şimdiden katılımlarınız için çok teşekkür ediyor iş fikirlerinizi bir an önce hayata geçirebilmeniz dileklerim ile sizlere şahsım ve yönetim kurulum adına başarılar diliyorum. Dedi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

20.09.2018
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO ORGANİZASYONUNDA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU DÜZENLENDİ.
  • BOZÜYÜK TSO ORGANİZASYONUNDA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU DÜZENLENDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç