SANAYİ KURULUŞLARI SEKTÖREL PERFORMANS DEĞERLENDİRME ORGANİZASYONU

• 05.10.2018

T.C. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'nin 01.10.2018 tarih 26518400-774.01.03-E.1149 sayısı ile Odamız Başkanlığına ilettiği yazıda;

Başarılı sanayi kuruluşlarımızı ödüllendirmek amacıyla, Marmara Bölgesindeki diğer kalkınma ajanslarıya birlikte Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) da bölgesel olarak yer aldığı ve Kocaeli Sanayi ODası tarafından düzenlenen, yüksek verimlilikle çalışan, yenilikçiliğe ve çalışanların gelişimine önem veren, finansal olarak başarılı iş sonuçları elde eden, ülkemizin ve ekonomisine katma değer yaratan, sürdürülebilir bir gelecek için topluma katkı sağlayan firmalarımzın http://www.sektorelperformans.org/ internet adresi üzerinden katılım sağlayabileceği bildirilmiştir.

İlgi yazı ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla