Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 30.10.2018
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası  Ekim ayı olağan meclis toplantısı Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman'ın katılımları ile gerçekleştirildi.
Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç başkanlığında düzenlenen toplantıda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri değerlendirildi. Toplantıda konuşan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, ülke genelinde başlatılan Enflasyonla Topyekün Mücadele’ye destek veren Bozüyük Esnaf ve Sanayicilerine teşekkür etti. Toplantıya katılan protokol üyelerine ve oda yöneticilerine oda faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Levent, toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ederek Bozüyük ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ve ilçeye olan yatırımların arttırılması için çalıştıklarını belirtti. 
Toplantı sonunda Oda Başkanı ve Meclis üyelerine teşekkür eden Kaymakam Hasan Yaman, TSO Başkanı Buğra Levent ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantıya Kaymakam Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, TSO Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı M. Doğan Tunç ve oda yöneticileri katıldı.

 

30.10.2018

  • BOZÜYÜK TSO EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • BOZÜYÜK TSO EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç