MÜSİAD EXPO FUAR KATILIMI HK

• 13.11.2018

Sayın Üyemiz,

T.C. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği tarafından Odamıza iletilen 12.11.2018 tarih ve E-1284 sayılı  yazıda, 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR EXPO'da 17. MÜSİAD EXPO fuarının gerçekleşeceği bildirilmiştir.

Stant yeri ve stant organizasyonuna ilişkin bedeller Ajans'a ait olup; katılımcıların ulaşım, konaklama, yeme-içme  vb. harcamaları kendi bütçelerinden karşılanması gerekmektedir.

Konu ile ilgili Ajans yazısı ekte verilmiştir.

Fuarla ilgili detaylı bilgiye http://musiadexpo.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Fuar katılım teyidinizi ve katılım sağlayacak kuruluş bilgilerini, irtibat kişi bilgileri ile birlikte 16 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar ( bursa@bebka.org.tr , eskisehir@bebka.org.tr , bilecik@bebka.org.tr ) adreslerine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.