PTT BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINA ÖZEL PUL BASTIRDI.

• 14.11.2018

Bilecik PTT Baş Müdürlüğü Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına özel pul basımı gerçekleştirdi.

Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve beraberindeki heyet ile Odamız Yöneticileri ziyaret edilerek PTT Pulları teslim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, PTT tarafından batırılan pullarda Odamız Logosu ve Hizmet Binamız resimleri yer alıyor. Metristepe Zafer Anıtı şeklindeki Odamız hizmet binası resimlerinin İlçemiz başta olmak üzere Odamız tanıtımına da katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olan PTT hayatımızın her noktasında bizlere yardımcı oluyor. Bu vesile ile gönderilerimizde kullanılacak pulların hayırlı olmasını dileriz dedi.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

14.11.2018

• PTT BOZÜYÜK  TİCARET VE SANAYİ ODASINA ÖZEL PUL BASTIRDI.