ODAMIZ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİ.

• 17.12.2018

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Aday olan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kamil Poyraz ın adaylıkları sebebi ile görevlerinden istifa etmeleri sonrasında Odamız Yönetim Kurulu toplanarak yeni görev dağılımını gerçekleştirdi.

Buna göre Buğra Levent ve Kamil Poyraz ın yerlerine Osman Tekeli ve İbrahim Bağ Yönetim Kurulunda görev aldılar.

Yönetim Kurulu içerisinde gerçekleştirilen seçim sonrasında görev dağılımı gerçekleşti.

Yapılan Oylama sonrasında görev dağılımı aşağıda belirtildiği gibi gerçekleşmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik

Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hakan Bakıcı

Yönetim Kurulu Başkan Yrd. A. Murat Köftecioğlu

Yönetim Kurulu Sayman Üye Fahri Bülbül

Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tekeli

Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Bağ

Yönetim Kurulu Üyesi Kısmet Turan

17.12.2018

• ODAMIZ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİ.