2017 VERGİLENDİRME DÖNEMİ GELİR VE KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU.

• 18.12.2018

2017 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir ve kurumlar vergisi beyanlarına ilişkin sonuçlar Bilecik Defterdarlığı internet sayfasından alınan listeler doğrultusunda Bilecik ili genelinde Ödediği vergilerle ülkemizin ve bölgemizin sosyal ve ekonomik olarak gelişmesine katkıda bulunan;

2017 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi ilk 100 sıralamasına ilişkin listeler ile Bozüyük ilçesinde ilk 100 sıralamasında yer alan gelir ve kurumlar listelerine ait sıralama Aşağıda detayları ile verilmiştir.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Veli ÇELİK; İlçemiz ekonomisine değer katan üreten, satan, emek veren ve bu emeğinin karşılığında da yasal yükümlülüklerini son kuruşuna kadar yerine getirerek en asli vatandaşlık görevini yerine getiren tüm kişi ve firmalarımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. dedi.

Bozüyük 2017 Gelir Vergisi sıralamasında ilk 5 e giren firmalar;

1-    Ferhat ÇELİK

2-    *İsminin açıklanmasını istemiyor

3-    Hayati MAHİR

4-    *İsminin açıklanmasını istemiyor

5-    Halit KANSU

Bozüyük 2017 Kurumlar Vergisi sıralamasında ilk 5 e giren firmalar ;

1-Refmak Seramik Makine İnşaat San ve Tic. Ltd. Şti

2- Tuğraser Ambalaj İnşaat Nak.San. Tic. A.Ş.

3- Sipahioğlu Nakliye Taah.Turizm. Otomotiv Akaryakıt İnş.Sn. Tic.Ltd.Şti

4- Şeker Petrol Ürünleri Turizm Taşıma San. Tic. A.Ş.

5-  Çağlar Konut İzaolasyon İnş. San. Tic. Ltd.Şti

18.12.2018

*İsminin Açıklanmasını İstemeyen

• 2017 VERGİLENDİRME DÖNEMİ GELİR VE KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU.