Haber Arşivi

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI SEÇİMLERİ

  • 09.01.2019
  • bozuyuktso

Sayın Üyemiz,

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda; TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formlarına http://tobbgirisimcilik.org.tr/ adresinden erişim sağlanabilmektedir.

Başvuru formunun eksiksiz doldurarak 21 Ocak 2019 Pazartesi günü 17:30’a kadar sanayiodasi11@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. Seçim sürecine girilmesi sebebiyle mevcut Kurul üyelerinin ya da Odamıza daha önce başvuru yapan kişilerin yeniden başvuru yapması gerekmektedir.

Seçmen listeleri, seçim tarihi, yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren Odamız hizmet binasında bulunan ilan yerlerine asılmak suretiyle ve web portalımızda yayınlanarak duyurulacaktır.

İl İcra Komitesi üyelik başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını içeren adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar seçimin gerçekleşeceği Oda/Borsaya yapılacaktır.

Başvurusunu tamamlamış icra komitesi üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden itibaren seçimin gerçekleştirileceği Oda/Borsa hizmet binasında bulunan ilan yerlerine asılmak ve internet sitelerinde yayınlanmak suretiyle duyurulacaktır.

İlgili mevzuat kapsamında, Oda/Borsa Yönetim Kurullarınca karara bağlanması gereken itirazlar, Oda/Borsa Genel Sekreterliklerine, Merkez Seçim Kurulu’na yapılacak itirazlar ise, TOBB Girişimcilik Müdürlüğü’nün 0 (312) 218 24 84 numaralı faksına ulaştırılacaktır. Seçim sonuçlarının kesinleştiği günden itibaren iki iş günü içerisinde, İl İcra Komitesi’ne seçilen asil ve yedek üyeler, seçimi gerçekleştiren Oda/Borsa tarafından Koordinatör Oda/Borsaya ve seçilen kişilere yazılı olarak bildirilecektir.

İl İcra Komitesi ilk toplantısını, Başkan ve Başkan Yardımcıları seçimi gündemi ile Koordinatör Oda/Borsa hizmet binasında en geç 7 Mart 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar gerçekleştirecektir.

Bu kapsamda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu seçmen listesinde yer almak isteyen kişilerin, ekte yer alan başvuru formlarından kendilerine uygun olanı doldurup 21 Ocak 2019 Pazartesi günü 17.30’a kadar sanayiodasi11@gmail.com adresine göndermesi veya doğrudan Odamız ile irtibata geçilmesi önemle hatırlatılır.

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası

 

  • TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI SEÇİMLERİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç