Haber Arşivi

TOBB TÜRKİYE İLK 100

  • 11.01.2019
  • bozuyuktso

Sayın Üyemiz,

TOBB öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından beri “TOBB Türkiye 100” programı yürütülmektedir.

Türkiye 100 şirketlerinin, değerlendirmeye alınan dönemde, satış gelirlerini ortalama yüzde 438 oranında, çalışan sayılarını da yüzde 74 oranında artırmış oldukları, faaliyet gösterdikleri sektörlerin çeşitliliği, Türkiye ekonomisinin dinamizminin güzel bir göstergesi olduğu ifade edilmektedir.

TOBB Türkiye 100 şirketlerinin kamuoyuna duyurulması ile birlikte yazılı ve görsel basında çok sayıda haber yapılmakta, görünürlükleri artan şirketlerin yeni ortaklara, müşterilere ve tedarikçilere erişimlerinin kolaylaştığı tespit edilmiştir.

2018 yılında da devam edeceği bildirilen, TOBB Türkiye 100 Programı'nda şirketlerin 2015-2017 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterlerini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.

Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan “TOBB Türkiye 100” başvuru kriterleri için aşağıdaki linke tıklayınız.

Verilen kriterlere uyan firmaların müracaatlarını en geç 31 Ocak 2019 tarihine kadar http://turkiye100.tobb.org.tr üzerinden yapmaları gerekmektedir.

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

 

11.01.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • TOBB TÜRKİYE İLK 100

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç