Haber Arşivi

KAYMAKAM HASAN YAMAN BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

  • 15.01.2019
  • bozuyuktso

İlçemiz Kaymakamı Sayın Hasan Yaman Odamız Yöneticilerine Nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelen Veli Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Kaymakam Hasan Yaman ı makamında ziyaret etmişti.

 

 Bu ziyaret sonrasında Sayın Kaymakam Hasan Yaman iade-i ziyaret ve nezaket ziyareti çerçevesinde odamıza bir ziyarette bulundu.  

 

  Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Görüşmeler sırasında Sayın Kaymakam Hasan Yaman’a Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilen Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasında görüşülmek üzere hazırlanan rapor sunuldu. Kaymakam Hasan Yaman aynı zamanda  Organize Sanayi Bölgelerindeki firmaların elektrik fatura ödemelerinde ihtiyaç duyan işletmelere ödeme tarih ve programları ile ilgili esneklik sağlanması konusunda talepleri iletti.

 

 Sayın Kaymakamımız Hasan Yaman’ın ziyareti sırasında Odamız Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, A. Murat Köftecioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kısmet Turan, İbrahim Bağ ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk hazır bulundular.

  

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

15.01.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • KAYMAKAM HASAN YAMAN BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç