BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ SAYIN BİLAL ŞENTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ.

• 24.01.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve TSO Meclis Üyeleri İlimize yeni atanan Bilecik Valisi Sayın Bilal Şentürk’ü ziyaret etti.

Vali Şentürk, Valilik Makamında, Bozüyük TSO Yöneticilerini kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete katılanlar ile Tek tek tanıştıktan sonra Oda Yöneticilerimiz İlçemiz ekonomisi ve Odamız adına takibini yaptıkları Lojistik Köy, Gümrük Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi hakkında kısa bilgiler verdi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik’in günün anısına Sayın Valimize Plaket takdim etmesiyle ziyaret son buldu.

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. A.Murat Köftecioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, Osman Tekeli, Kısmet Turan, Meclis Üyeleri Buğra Levent,Fatih Koç, Fikret Karaçalı, Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katılım sağladılar.

24.01.2019

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ  SAYIN BİLAL ŞENTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ.