SAĞLAMLAR ORMAN FİRMASINDAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE DESTEK

• 14.03.2019

Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Odamız üyesi Sağlamlar Orman Tarım Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. Firması arasında Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Protokolü gerçekleşmiştir.

Bilecik Valisi Sayın Bilal Şentürk’ünde katıldığı Protokol programı Odamız hizmet binasında gerçekleşti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, İŞKUR İl Müdürü Ayhan TOZAN ve Sağlamlar Orman Firma Yöneticisi Nihat Sağlam arasında imzalanan protokolde 80 kişinin istihdam edileceği imza altına alındı.

“Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla Milli İstihdam Seferberliğine destek verilecek bu programda Sağlamlar Orman Tarım Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. firması İŞKUR destekli olarak 80 personel alımı gerçekleştirerek ilçemiz ekonomisine katkı sağlamış olacaklardır.

13.03.2019

• SAĞLAMLAR ORMAN  FİRMASINDAN  İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE DESTEK