BİLECİK VALİSİ SAYIN BİLAL ŞENTÜRK ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

• 14.03.2019

Bilecik Valisi Sayın Bilal Şentürk Odamız Yöneticilerini ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Odamız Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Aytaç, Fatih Koç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Bakıcı Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, Osman Tekeli, Kısmet Turan, Meclis Üyeleri Murat Şeker, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk hazır bulundular.

Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımızın Odamız ve İlçemiz ekonomisi ve genel durumu hakkındaki bilgilendirmelerin yapıldığı ziyaret sırasında..,

Ayrıca İstihdam Seferberliği Programı ve Devlet Destekleri hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Odamız Üyesi Sağlamlar Orman Tarım Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. Firması ve Armat Tesisat Sanayi ve Ticaret Limeted Şirketi Firmasının toplam 100 yeni istihdam gerçekleştirmeleri yönündeki İşkur İşbaşı Eğitim Programı İşbirliği Protokolü imzalanması ile ziyaret programı son buldu.

13.03.2019

• BİLECİK VALİSİ SAYIN BİLAL ŞENTÜRK ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.