BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARINDAN BOZÜYÜK TSO ZİYARETİ

• 15.03.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri 14.03.2019 Perşembe günü Bozüyük Belediye Başkanı Adayları ile bir araya geldi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde Odamızı ziyaret eden Belediye Başkanı adaylarımız Meclis Başkanı M. Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik’in yanı sıra Oda yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile bir araya geldiler.

Bozüyük Belediye Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkanı Adayı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Adayı M.Talat Bakkalcıoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Adayı Oğuz Sertler ile Partilerin yöneticilerinin katıldığı programda adaylar projeleri hakkında bilgiler verdi.

Görüşmeler sırasında Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ziyaretleri sebebi ile adaylara teşekkür ettiler.

Karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen  toplantıda  fikir alışverişlerinin ardından programa son verildi.

14.03.2019

• BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARINDAN  BOZÜYÜK TSO ZİYARETİ