Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİN DE BULUNDU

  • 17.04.2019
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Bozüyük Belediye Başkanı Sn. Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretin de bulundu.

 

Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ve beraberinde hazır bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, A.Murat Köftecioğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fahri Bülbül Yönetim Kurulu Üyeleri, Kısmet Turan, Osman Tekeli, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Aytaç, Meclis Üyeleri Buğra Levent, Murat Şeker, Mete Ayaz, Orhan Karalı, Hüseyin Elmas, Fikret Karaçalı, Hasan Öksüz, Ali Osman Türk, İbrahim Ergin Meclis Şeref Üyesi Mustafa Öztürk ve Genel Sekreter Bedri Öztürk geçtiğimiz yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

 

Heyet, Başkan Bakkalcıoğlu na hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımlar ile ilgili bilgileri Başkan Bakkalcıoğlu’na aktardı.

Sanayinin büyümesi, Bozüyük’ün büyümesi için birlikte hareket etmemiz gerektiğine vurgu yapan Başkan Bakkalcıoğlu sanayi ile ilgili yatırım planlarını odamız yöneticileri ile paylaştı.

 

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

 

            17.04.2019

BOZÜYÜK

                                                                                                                                     TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİN DE BULUNDU

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç