• 24.04.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Bilecik Belediye Başkanı Sn. Semih Şahin’e hayırlı olsun ziyaretin de bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberinde hazır bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Kısmet Turan Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Koç, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Mustafa Öztürk  ve Genel Sekreter Bedri Öztürk geçtiğimiz yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Semih Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Heyet, Başkan Semih Şahin’ e hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Sanayisi ile ilgili bilgileri Başkan Şahin’e aktardı.

Bilecik ve Bozüyük’ün birlikte çalışmaları ile güzel hizmetler yapılacağına vurgu yapan Başkan Şahin ziyaret sebebi ile memnuniyetini dile getirdi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

22.04.2019

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİN DE BULUNDU