YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ BUĞRA LEVENT TOBB İNŞAAT VE TAAHHÜT HİZMETLERİ KURULU TOPLANTISINDA SEKTÖR SIKINTILARINI İLETTİ.

• 30.04.2019

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent “TOBB” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 30 Nisan 2019 Salı günü gerçekleşen İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu toplantısında sektör sıkıntılarını paylaştı.

TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Başkan Yardımcısı ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent kurul toplantısında Üyelerimizin iletmiş oldukları sorun ve çözüm önerilerini gündeme alarak ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere karar alındığını bildirdi.

Toplantı sonrasında Genel Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile ayrıca görüşülerek sorunların çözüme kavuşturulması için istişarede bulunuldu.

Buğra Levent sıkıntıların biran önce çözüme kavuşması için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Kısa zamanda sonuçlanması için takipte olacağız dedi.

30.04.2019

• YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ  BUĞRA LEVENT  TOBB İNŞAAT VE TAAHHÜT HİZMETLERİ KURULU  TOPLANTISINDA  SEKTÖR SIKINTILARINI İLETTİ.