Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO TOBB 75. GENEL KURULUNA KATILDI.

  • 03.05.2019
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Ankara’da düzenlenen 75. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75’inci Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Veli Çelik, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fahri Bülbül, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Murat Köftecioğlu, Kısmet Turan, İbrahim Bağ, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Mete Ayaz, Fikret Karaçalı ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katılım sağladılar.

02 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen TOBB 75. Genel Kurulu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada ‘birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi’ temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın icracı ve reformcu iş yapma tarzıyla ekonomide yeniden atılıma geçeceğimize inanıyoruz. Hiçbir engel, aşamayacağımız kadar büyük, hiçbir duvar yıkamayacağımız kadar güçlü değil. Gün, elbirliğiyle ayağa kalkıp koşma günü” ifadesini kullandı.​

Yaklaşık 1 senedir genel ve mahalli seçimlerle devam eden seçim sürecinin geride kaldığını hatırlatan TOBB Başkanı, “Önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. İstikrar sürsün, Türkiye reformlarla büyüsün” dedi. 

Hisarcıklıoğlu, ekonomiyi gündemin ilk maddesi yapma önerisinde bulunurken, rekabet gücünü artıracak yapısal reformları arka arkaya hayata geçirmek gerektiğini vurguladı. 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Zira ekonomide atılacak çok adım yapılacak çok iş var. Hükümetimiz seçim öncesinde bunun sinyalini verdi. Seçimler geride kaldığına göre artık hızla harekete geçilmesini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Değerli üyelerimize ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur

          Saygılarımızla..,

 

02.05.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO TOBB 75. GENEL KURULUNA KATILDI.
  • BOZÜYÜK TSO TOBB 75. GENEL KURULUNA KATILDI.
  • BOZÜYÜK TSO TOBB 75. GENEL KURULUNA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç