Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO İLE SINAV KOLEJİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI.

  • 15.05.2019
  • bozuyuktso

2019-2020 Öğretim Yılında eğitime başlayacak Bozüyük Sınav Koleji ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası arasında Oda Üyelerine Özel İndirimli kayıt protokolü imzalandı.


Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin 1. Dereceden yakını çocuklar, Bozüyük Sınav Kolejine %6 indirimli kayıt olabilecek. Ana Sınıfından Liseye kadar tüm öğretim kademelerini kapsayan indirimler kayıt esnasında doğrudan uygulanacak.


Sınav Koleji Müdürü Ömer BOĞAZ Bozüyük’ün ihtiyacı olan yüksek nitelikli Okullarını yaratmanın heyecanı içinde olduklarını, Bozüyük’te öğrencilerinin Akademik başarıdan, Sosyal-Kültürel, Sportif gelişimlerine Kapsamlı Yabancı Dil Öğretiminden Robotik Kodlama Eğitimine, her detayı okullarında hayata geçireceklerini belirterek, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin de bu imkanlardan daha uygun koşullarda yararlanabilmesini düşündüklerini ve bu düşüncelerine sıcak bakan katkı sağlayan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra LEVENT başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederek, Protokolün Hayırlı olmasını diledi.


Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT de Bozüyük nitelikli güvenilir bir özel okula ihtiyaç duymaktadır, yüzlerce öğrencimiz zor koşullarda Eskişehir’e gidip gelmektedir. İlçemizin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak, Eğitim anlayışı ve uygulamalarını yakından gözlemlediğimiz SINAV KOLEJİ’nin açılışından mutluluk duyduklarını, Üyelerimize yönelik bu uygulama nedeniyle de Sınav Koleji Kurucuları Kamil BOĞAZ ve Ömer BOĞAZ’a teşekkür ederek, Sınav Kolejinin ilçemize, Eğitimimize hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

 

14.05.2019

BOZÜYÜK

                                                                                                             TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO İLE SINAV KOLEJİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI.
  • BOZÜYÜK TSO İLE SINAV KOLEJİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç