BUĞRA LEVENT, BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ SERGİSİNE KATILDI.

• 16.05.2019

15.05.2019 tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği ev sahipliğinde "Makine Mühendisliği Bölümü Bitirme Projeleri Sergisi” kapsamında öğrencilerimizin projeleri sanayi ile buluştu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’inde katılım sağladığı programda Sektör ve Ar-Ge merkezi temsilcileri ile akademisyenlerimizin bir araya geldiği ve görüş alışverişi yapılabildiği verimli bir etkinlik gerçekleşti.

Başkan Buğra Levent etkinlik ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi.

Buğra Levent, "Makine Mühendisliği Bölümü Bitirme Projeleri Sergisi” kapsamında öğrencilerimizin bitirme projelerini dinledik. Pırıl pırıl bir gençlik geliyor. Harika bir gündü. Gençlerimize sahip çıkalım onları dışarıya kaçırmayalım. Bizlere bu önemli günde jüri üyeliği görevi veren başta Rektörümüz Sayın Prof.Dr İbrahim Taş ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr.Harun Mindivan'a, projelerin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ederim. dedi.

15.05.2019

• BUĞRA LEVENT, BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ  MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ SERGİSİNE KATILDI.