BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ

• 17.05.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak 16 Mayıs Perşembe günü Bozüyük Belediye Başkanlığı’nın Organize ettiği Bozüyük’te bulunan yardıma muhtaç 750 kişiye iftar yemeği verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fahri Bülbül de çadırda servisteydi.

Bozüyük Belediyesi tarafından Aş Evi’nin önündeki alanda kurulan çadırda, Çeşitli Kurumlar tarafından yaklaşık 750 kişiye iftar yemeği dağıtılırken İhtiyaç sahipleri, iftar saatinde evlerine yetişemeyenler, şehir içi ve dışından yolcular ile her kesimden vatandaşlar faydalanıyor.

16.05.2019

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ