BOZÜYÜK HEYETİ BÜLENT ECZACIBAŞINI ZİYARET ETTİ

• 20.06.2019

Bozüyük heyeti Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nı ziyaret etti.

Ziyarete Bozüyük Kaymakamı Sayın Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Sayın M.Talat Bakkalcıoğlu, Devlet eski Bakanı Sayın Bahattin Şeker, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Buğra Levent, Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Sayın Hüsnü Ersoy ve CHP Bozüyük İlçe Başkanı Sayın İhsan Esel katılım sağladı.

Karşılıklı bir süre görüşüldü. Fikir alışverişi sonrasında Kaymakam Yaman ve Başkan Bakkalcıoğlu Bülent Eczacıbaşı’na ziyaretin anısına hediye takdiminde bulundu. Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı da misafirlerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

19.06.2019

• BOZÜYÜK HEYETİ BÜLENT ECZACIBAŞINI ZİYARET ETTİ