• 27.06.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasında, TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu”  ve  “ Sorumlu Emlak Danışmanı” mesleklerinde , Mesleki Yeterlilik Belgesi” sınavı düzenlenecektir.. Teorik ve pratik olmak üzere 2 aşamalı olarak düzenlenen sınavlara motorlu kara taşıtları ticareti ile uğraşan  ve Emlak Danışmanlığı yapan firmaların  katılım sağlamaları önemlidir.

13 Ağustos 2019 tarihi itibari ile belgesi olmayan firmaların 2. El Otomotiv satışı gerçekleştiremeyecek olmaları önemle duyurulur.

Başvuru Formları ekte verilmiş olup 12.07.2019 tarihine kadar müracaat etmeniz rica olunur.

27.06.2019

• “MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU” VE “SORUMLU EMLAK DANIŞMANI” MESLEKLERİNDE MEYBEM MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI GERÇEKLEŞECEKTİR.