Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 05.07.2019
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2019 yılı Haziran ayı Meclis ve 2019 yılının ikinci Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı yapıldı.

 

Düzenlenen toplantıya, Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Oda Yöneticileri ve Meslek Komite ve Disiplin Kurulu   Başkanları ile  Üyeleri katıldı.

Meclis Başkanı M.Doğan Tunç açılış konuşmasında 2019 yılı 2. Dönem Müşterek Meslek Komite toplantımızı Meclisimiz ile birlikte yapmak istedik .

Geçen ay nakliye grubu ve imalat grubu meclis üyeliklerimizde değişiklikler meydana geldi. Nakliye grubunda Ali Osman Türk arkadaşımızdan boşalan yere yedek üyelerimizden Veli Akkaya ve yine İmalat grubundan Murat Tekin den boşalan yere ise Hıdır Akyürek arkadaşlarımız geldiler. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza ise hizmet ve katkıları için teşekkür ediyorum. Dedi.

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından 2019 yılının ilk 6 ayında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi. Başkan Buğra Levent, odanın genel durumu ve faaliyetleri hakkında oda meslek komite üyelerine bilgiler aktardı.

Buğra Levent, 2019 yılı ikinci Müşterek Meslek Komite toplantımıza hoşgeldiniz.., Malumlarınız olduğu üzere Müşterek Meslek Komite toplantılarımızı altışar aylık dönemler halinde gerçekleştiriyoruz.

Bu toplantımızı Meclis Başkanımızın belirttiği gibi Önceki dönemler Yönetim Kurulu ve Meclislerimizde görev alan Arif abimizin mekanında gerçekleştiriyoruz. Ev sahipliği için şimdiden teşekkür ederiz.

Yine Meclis üyelikleri sona eren Murat Tekin ve Ali Osman Türk  arkadaşlarımıza hizmetleri için teşekkür ederiz.

Yeni görev alan Veli Akkaya ve Hıdır Akyürek arkadaşlarımıza da hayırlı olsun dileklerimizi huzurlarınızda iletirim.

Çok detay sunum yapmak istemiyorum. Kısaca bir kaç başlık halinde Odamız çalışmalarını paylaşmak isterim. Daha çok karşılıklı görüş alışverişi ve serbest gündem ile Toplantımızı yapalım istiyorum.

En son Müşterek Meslek Komite toplantımızı Şubat ayında yaptık. Yılın ilk aylarında Bebka desteği ile meclis üyelerimize ve kobi niteliğindeki firma temsilcilerine mentörlük ve yaratıcı düşünme eğitimleri düzenledik.

31 Mart seçimleri sonrası göreve gelen Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Bilecik Belediye Başkanımız Semih Şahin i makamlarında ziyaret ettik.

Cumhurbaşkanımızın himayelerinde yürütülen İstihdam seferberliği programına Tobb ve Odamız işbirliği ile katıldık. Ve Ersur Tekstil,  Sağlamlar Orman Ürünleri Armat Tesisat gibi firmalarımız ile İstihdam protokolleri yaptık.

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulumuz Fakülte oldu. Destek olmak adına Bu süreçte fakültemizi tercih edecek Öğrencilerimize yönelik Bir burs protokolü imzaladık.

20 öğrencimize aylık 200 TL burs ödemesi gerçekleştireceğiz. Seramik mobilya ve benzeri sektörel fuarlara Üyelerimizin katılımlarını sağlıyoruz.

Vali bey başta olmak üzere İş Kur, Kosgeb, Bebka gibi kurumlarımızın ortak toplantılarına katılım sağlıyoruz.

TOBB tarafından düzenlenen genel kurul programları, Meclis üyeleri tanıtım programları, ve yine inşaat taahhüt sektör toplantılarına katılıyoruz. Bu toplantılarda bölgemizin ve ayrıca üyelerimizin Sektör bazında sorun görüş ve önerileri iletiyoruz.

Son olarak Kaymakam bey başta olmak üzere Belediye Başkanımız, Parti İlçe Başkanlarımız ve şahsım İstanbul da Bülent Eczacıbaşını makamlarında ziyaret ettik.

Talep ve görüşlerimizi ilettik..,

Kısaca üyelerimizden gelen talepler ve görüş öneriler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Toplantımızın bundan sonraki bölümünde Kahvaltı ile birlikte Her meslek grubumuzun konuları ile ilgili gelişmeleri, varsa problem ve sıkıntılarını almak ve karşılıklı değerlendirmek isterim dedi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  04.07.2019
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • BOZÜYÜK TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • BOZÜYÜK TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç