Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • 17.07.2019
  • bozuyuktso

 Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bozüyük’e  yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni’yi ziyaret etti.

 

Bozüyük Savcılığında gerçekleşen ziyarette, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki heyeti ağırlarken duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise Bozüyük’ün ekonomisi hakkında genel olarak bilgiler verdi. İş bulma sorunundan çok firmaların kalifiye eleman bulma konusunda sıkıntı çektiklerini, bu sorununda giderilmesi için çalışmalarının Mesleki Yeterlilik Kursları ve benzeri uygulamalar ile devam ettiğini belirtti.

 

Karşılıklı sohbetin ardından ziyarete son verildi.

 

Ardından Bozüyük İlçe Milli eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Demir makamında ziyaret edildi. Başkan Buğra Levent ve beraberindeki heyet kendilerine hayırlı olsun diyerek bir süre sohbet etti. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

Ziyaretin devamında ise Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Özlem Türk ziyaret edildi. Oda Yöneticilerimiz başarı dileklerini iletti. Kendi memleketinde görev almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başhekim Özlem Türk İlçemizin Acil ve Poliklinik tedavileri ile ilgili bilgiler aktardı.

 

 Ziyaretlere Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Veli Çelik, Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Murat Köftecioğlu, Fahri Bülbül, Meclis Üyeleri, Murat Şeker, Osman Tekeli, Mete Ayaz, Fikret Karaçalı, Veli Akkaya, Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katıldılar.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

17.07.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN  HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN  HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN  HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN  HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç