Haber Arşivi

TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BAŞKANI ÖMER ZEYDAN ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

  • 25.07.2019
  • bozuyuktso

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Ömer Zeydan ve TOBB uzmanı Zeki Türkmen odamızı ziyaret ettiler.

   İlçemiz ve bölgemiz ekonomisi, üyelerimizin ve odamızın sorunları görüş ve çözüm önerileri ve karşılıklı istişarelerde bulunmak amacıyla odamız meclis salonunda gerçekleşen ziyarete ..,

   Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Murat Köftecioğlu, İbrahim Bağ, Kısmet Turan, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katıldılar.

  Ömer Zeydan ; Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölge içindeki odalara göre çok başarılı bir oda olduğunu, hizmet ve faaliyetlerini TOBB tarafından yakından takip edildiğini belirtti.

   Odaların siyasetten bağımsız olarak tüm taraflara yakın diyalog içinde bulunması üyelerinin menfaatine olduğunu ifade etti. Bu anlamda bölgedeki sivil toplum kuruluşları kanaat önderleri kurum ve kuruluşlar ile odaların iş birliği içerisinde olmasının önemine değindi.

    Yönetim kurulu başkanı Buğra Levent ziyareti sebebiyle duyduğu memnuniyeti dile getirirken odamız faaliyetleri hakkında kısaca bilgiler aktardı. Buğra Levent odamız hizmet binası açılış Töreni sırasında dönemin Gümrük ve Ticaret Bakanı’ndan Lojistik Merkez ve Gümrük Müdürlüğü konusunda söz aldıklarını fakat bugüne kadar maalesef bir gelişme kaydedemediklerini dile getirdi.

    Buğra Levent Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları’na Sivil Toplum Platformlarına eşit mesafede olduklarını bu anlamda hiçbir siyasi parti ve oluşumun arka bahçesi olmadıklarını belirtti.

    Organize Sanayi bölgesi üst kuruluşu Genel Kurulu’na katılımın bölgemizden yüksek olması bizleri de çok memnun etti bu anlamda Bölge olarak yaptığımız ortak çalışma sebebiyle duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.

    Odamızın kuruluşunun 25. yıl dönümü anısına bu yılın sonunda bir program yapmayı geniş katılım ile Odalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da davet etmeyi planlıyoruz. Bu programda Rıfat Başkanımızın geniş çaplı ekonomik değerlendirmelerini de üyelerimiz ile paylaşmasını istiyoruz.dedi.

    Toplantıya katılan Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından muhtelif konular üyelerimiz tarafından iletilen şikayet ve öneriler karşılıklı olarak değerlendirildi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  25.07.2019
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BAŞKANI ÖMER ZEYDAN ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.
  • TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BAŞKANI ÖMER ZEYDAN ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç