• 26.07.2019

Sayın Üyemiz,

Türk Madenciliğinde Farkındalık ve Uluslar arası Marka Yolculuğu adlı proje kapsamında İstanbul Maden İhracatçıları Birliği tarafından 30 Temmuz 2019 Salı günü 14:00-16:30 saatleri arasında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı İlgili Üye, Kurum ve Kuruluşların üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşecektir.

Katılım bilgilerinizin Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın sanayiodasi11@gmail.com adresi yada 0 228 314 29 21 – 22 telefon numaralarına bilgi verilmesi rica olunur.

Konu ile ilgili yazımız ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• TÜRK MADENCİLİĞİNDE FARKINDALIK VE ULUSLAR ARASI MARKA YOLCULUĞU PROJE KAPSAMINDA TOPLANTI