AHİLİK TEŞKİLATINDAN SOSYAL KOOPERATİFÇİLİĞE KONULU EĞİTİM

• 26.07.2019

Sayın Üyemiz,

T.C Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nün 26.07.2019 tarih ve 46318008 sayısı ile Odamız Başkanlığına ilettiği yazıda Ticaret İl Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile birlikte hazırlanan  "Ahilik Teşkilatından Sosyal Kooperatifçiliğe adlı eğitim düzenlenecektir.

Bilecik İlinde 01.08.2019 Perşembe günü 1 gün süreli olarak düzenlenecek olan eğitim programına faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri ile Ticaret ve Sanayi Odaları üst düzey yöneticileri, Tüketici Hakem Heyeti üyeleri bizzat katılım sağlayacaktır.

Katılım sağlamak isteyen üyelerimizin Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın sanayiodasi11@gmail.com adresi yada 0 228 314 29 21 – 22 telefon numaralarına bilgi verilmesi rica olunur.

Konu ile ilgili yazımız  ve İlçelerde gerçekleşecek programlar ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.