• 29.07.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik Belgelendirme A.Ş. tarafından yürütülen mesleki yeterlilik belgesi sınavları yapılmaya devam ediyor.

Daha önce Ahşap Kalıpçı, Betonarme Demirci, Sıvacı, Isı Yalıtımcı, Seramik Kaplamacı gibi Mesleki Yeterlilik Sınavlarını gerçekleştiren Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Resmi Gazete’de 13 Şubat 2018 tarihinde yayımlanan yönetmelik ile 2. el motorlu araçlar Ticareti yapan veya bundan sonra yeni iş yeri açacak olan Oto Galeri sahiplerine ve Emlak Danışmanlığı yapan firmalara yönelik “Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavını” gerçekleştirdi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından düzenlenen Motorlu Kara Taşıtları Alım ve Satım Sorumlusu ve Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgesini almak için müracaat eden 31 kişinin, yazılı sınavları Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, uygulama sınavı ise Aras Otomotiv firmasında oluşturulan sınav alanında yapıldı. Sınavlarda MEYBEM değerlendiricisi Ercan ŞİMŞİR ve Cem Koçyiğtioğlu görev aldı.

28.07.2019

• BOZÜYÜK TSO SORUMLU EMLAK DANIŞMANI VE 2. EL OTO ALIM SATIM SORUMLUSU SINAVLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ.