CUMHURİYET BAŞSAVCISI MEHMET ÇEPNİ ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

• 23.08.2019

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Sayın Mehmet Çepni, Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

Hakimler ve Savcıları Yüksek Kurulu’nun kararnamesi ile Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Çepni, Odamız Yöneticilerinin Savcılık Makamına geçtiğimiz günlerde yaptıkları ziyareti sonrasında nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile birlikte Oda Yöneticilerimiz ile bir süre sohbet etti.

Odamız Yöneticileri ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirtirken Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Karşılıklı sohbetin ardından ziyaret son buldu.

23.08.2019

• CUMHURİYET BAŞSAVCISI MEHMET ÇEPNİ ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ