Haber Arşivi

AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI FAALİYETLERLE KUTLANDI

  • 19.09.2019
  • bozuyuktso

  Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü öncülüğünde Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi’nde kutlanan etkinliklere; Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ,Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ,Bilecik Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Bilecik Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Kurum Müdürleri ve birçok davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamada protokol üyeleri tarafından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Kutlamaların devamında halk oyunları gösterileri “Şed Kuşatma” canlandırılmasının ardından;


         Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının katılımcılara “Ahi Pilavı” ikramı ile program son buldu.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  18.09.2019
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI FAALİYETLERLE KUTLANDI
  • AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI FAALİYETLERLE KUTLANDI
  • AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI FAALİYETLERLE KUTLANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç