Haber Arşivi

TOBB AKREDİTASYON ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLADIK

  • 21.10.2019
  • bozuyuktso

 

Bozüyük TSO Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Ticaret Sicili Müdürü Gülçim Öztürk Diyarbakır' da düzenlenen " TOBB Akreditasyon Çalıştayı' na katıldı. TOBB Başkanı Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU' nun katılımı ile gerçekleşen çalıştay kapsamında TOBB Akreditasyon sisteminde gerçekleşen değişiklikler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Akreditasyon konusunun önemine işaret eden Hisarcıklıoğlu, “Kendimizi devamlı yenilemek ve geliştirmek zorundayız. Kurumsal bir yapıya kavuşmalı, profesyonel şekilde çalışmalıyız. İşte akreditasyon sistemi bize bu konuda en iyi yol haritasıdır. TOBB yönetimi olarak bu işe verdiğimiz önemin bir göstergesi de sistemi ve kriterleri sürekli revize etmemiz. Daha objektif ve daha verimli olabilmek adına; denetimler, ziyaretler ve eğitimlere ayırdığımız kaynağı hep artırıyoruz. Sistemi devamlı geliştirip, daha iyi hale getiriyoruz” dedi

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 21.10.2019
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • TOBB AKREDİTASYON ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLADIK
  • TOBB AKREDİTASYON ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLADIK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç