ANTALYA 10. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.

• 23.10.2019

Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından, TOBB’un desteğiyle ANFAŞ Antalya Fuar Merkezinde düzenlenen 10. Yöresel Ürünler Fuarı'nın (YÖREX) açılışı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ATB Başkanı Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.​

Antalya Ticaret Borsası  öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, 5 gün boyunca yöresel ürün şöleni yaşatacak.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın da stand açtığı Yörex fuarında Bilecik yöresel ürünleri de tanıtıma sunuldu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri A.Murat Köftecioğlu, Fahri Bülbül, Kısmet Turan ve Meclis Üyesi Mete Ayaz’da Bilecik stantların da yerini aldı.

23.10.2019

• ANTALYA 10. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.