Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN 800 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

  • 04.11.2019
  • bozuyuktso

 Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel eğitim yardımı çalışmalarının bir yenisini daha tamamladı.

 

Bu çerçevede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda İlçemiz İlköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı.

 

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir ve Okul Müdürü Yusuf Özcan ev sahipliğinde  Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri A. Murat Köftecioğlu, İbrahim Bağ ve Kısmet Turan ile Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katıldı.

 

Teslim töreni sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent bu tip sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımlarımızın ulaştırılması konusunda büyük titizlik ile çalışan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut bey olmak üzere tüm Okul Müdürlerimize ve Odamız Yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

 

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir bu çalışmaları sırasında İş dünyasından  aldıkları destek ile İlçemizde eğitim gören 800 öğrencimize kışlık bot verilmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile Oda Yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.

 

          

           Değerli Üyelerimize..,

           Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

           Saygılarımızla..,

 

 

04.11.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK  TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN  800 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI
  • BOZÜYÜK  TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN  800 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI
  • BOZÜYÜK  TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN  800 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç